Leeg

Flexwerkplek Maliebaan45 wordt onderdeel van de Grytte familie


Maliebaan45 is uitgegroeid tot een gerenommeerde flexwerkplek in Utrecht. Het succes heeft geleid tot een tweede vestiging in Driebergen. Nu Maliebaan45 niet langer gebonden is aan het adres Maliebaan 45, is het tijd voor een nieuwe naam: Grytte (spreek uit: ‘krit’). Maliebaan45 gaat vanaf nu door het leven als GrytteMaliebaan45.

Grytte is afgeleid van de Grit-factor, een begrip dat onderzoekster en schrijfster Angela Duckworth introduceerde voor het doorzettingsvermogen van ondernemers. Grytte is het oud-Engelse woord voor kiezelstenen. Onze ambitie is om het water te zijn waardoor onze ondernemers (als kiezelstenen) mede gevormd worden.

Werk is steeds minder tijd- en plaatsgebonden. Dat vraagt om flexibiliteit. Maliebaan45 staat al elf jaar garant voor karakteristieke, flexibele werkplekken, kantoor- en vergaderruimtes. De naam Grytte blijft garant staan voor de visie en dienstverlening waar Maliebaan45 om bekend staat en zelfs meermaals nominaties voor diverse onderscheidingen behaalde. Bovendien is er dus nu de keuze en het voordeel om te werken in zowel Utrecht als Driebergen.


Lees Meer
Leeg