Leeg

Nederlandse advocatuur kan nu ook veilig berichten versturen


Xinno heeft ZIVVER als partner aan zich verbonden. De ‘triple safe technologie’ van ZIVVER heeft de afgelopen jaren veel aandacht getrokken door de implementatie van Veilig Mailen voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie.

Volgens het bedrijf is e-mail nog steeds het meest gebruikte communicatiemiddel in de advocatuur. Dit terwijl ‘gewone’ e-mail niet kan voldoen aan de eisen die privacywetgeving aan gevoelige informatie stelt. E-mail vormt de grootste bron van datalekken, vooral door verkeerd geadresseerde e-mails; in 2019 63% van de 27.000 gemelde datalekken. ZIVVER helpt datalekken te voorkomen door medewerkers te informeren over mogelijke verkeerde ontvangers en onbedoelde inhoud.

Daarnaast worden berichten en bijlagen op de sterkst mogelijke manier versleuteld en waarborgt de oplossing sterke authenticatie van gebruikers en ontvangers, bijvoorbeeld door het automatisch sturen van een verificatiecode per SMS aan een ontvanger. De gebruiksvriendelijke oplossing integreert naadloos in Microsoft. ZIVVER voldoet aan de AVG, ISO27001/2, NTA 7516 en NEN7510. Doordat ZIVVER als onderdeel van de online werkplek bij Xinno wordt aangeboden, kunnen klanten van Xinno op een veilige en makkelijke manier communiceren met hun cliënten.

 


Lees Meer
Leeg