Leeg

MOTIC helpt overbelasting van zorginstellingen tegen te gaan


Ergotron heeft nu mobiele medische werkplekken beschikbaaar. Deze Mobile Thermal Imaging Carts (MOTIC’s) zijn ontwikkeld voor het faciliteren van mobiele toepassingen van apparatuur voor thermische beeldverwerking. Ergotron wil met de introductie van deze MOTIC’s een oplossing bieden voor de piekbelasting van ziekenhuizen en klinieken als gevolg van de coronacrisis.

Paul Zuidema, managing director EMEA bij Ergotron: “Apparatuur voor thermische beeldverwerking blijkt van onschatbare waarde tijdens pandemieën en perioden van quarantaine. Artsen kunnen hiermee snel op gepaste afstand de gezondheidsstatus van patiënten aflezen. Met het oog op de huidige realiteit zijn we toe aan een nieuwe definitie van zorg op dit gebied. We moeten optimaal gebruik zien te maken van de waardevolle tijd van artsen en verpleegkundigen en hen voorzien van alle ondersteuning die ze nodig hebben om levens te kunnen redden.”

‘Zorg op afstand’ vertegenwoordigt een mijlpaal in technologische innovatie in de zorgsector. Dat geldt ook voor thermische beelddiagnose en verwerking, telezorg en klinische diagnostiek. De mobiele medische werkplekken van Ergotron zijn optimaal aanpasbaar aan de eisen van dit soort toepassingen. Aan de mobiele trolleys kan alle gewenste medische apparatuur worden bevestigd, met inbegrip van systemen voor thermische beeldverwerking. Daarmee ontstaat een krachtige en efficiënte oplossing voor het minimaliseren van fysiek contact met patiënten in quarantaine. Artsen en verpleegkundigen kunnen zo onverminderd doorgaan met het stellen van de juiste diagnoses en het verlenen van passende zorg.


Lees Meer
Leeg