Leeg

Mobiele printer van Zebra


Zebra Technologies heeft de ZQ210 geïntroduceerd: een mobiele printer die is ontworpen en gebouwd voor transport- en logistiek-, retail- en horeca-omgevingen. Met één apparaat in het veld hebben ondernemingen de veelzijdigheid die nodig is voor meerdere toepassingen. Dit maximaliseert de efficiëntie terwijl de totale eigendomskosten worden verlaagd.
                                 
De ZQ210, onderdeel van de ZQ200-serie, is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken voor magazijnexploitanten en medewerkers in retail- en horecaondernemingen. Door meerdere mediatypen aan te bieden, is de nieuwe printer een van de weinige mobiele printers in zijn klasse die zowel bonnen als etiketten afdrukt. Medewerkers kunnen eenvoudig mediatypen verwisselen op basis van de applicatie. De nieuwe printer ondersteunt ook media zonder voering. Net als een rol tape, hebben etiketten zonder voering geen rug en bevatten ze speciale kleefstof zodat ze gemakkelijk van de onderliggende etiketten kunnen worden losgetrokken. Gebruikt voeringmateriaal hoeft niet te worden beheerd, waardoor afval wordt verminderd voor een groenere onderneming. Bedrijven kunnen de media kiezen, wanneer en waar nodig.

Dankzij het gebruiksgemak kunnen werknemers hun printer onderweg, in het voertuig of via een mobiele powerbank opladen via USB. Het beschikt over Bluetooth 4 en NFC Tap-to-Pair-connectiviteit met Android®-mogelijkheden zodat medewerkers in het veld eenvoudig apparaten kan verbinden. Het zwart-witte OLED-scherm (Organic Light Emitting Diode) zorgt voor snelle interactie met de printer en biedt gebruikers waardevolle informatie om de operationele productiviteit te verhogen.


Lees Meer
Leeg