Leeg

Canon en SimplyMile zetten sein op groen


Canon Imaging Supplies en SimplyMile slaan de handen ineen om, na de succesvolle start in juni voor de gemeente Groningen, nu ook het Alfa-College, Noorderpoort, de Hanzehogeschool Groningen, het UMCG en het Martiniziekenhuis te bevoorraden op basis van een volledig emissieloos distributieconcept.

Canon gaat haar CO2-neutraal geproduceerde Canon Black Label Zero-papier rechtstreeks vanuit de fabriek leveren aan een ‘hub’ van SimplyMile aan de rand van de stad Groningen. SimplyMile is een organisatie die zich richt op duurzame stadsdistributie. Vanuit dit knooppunt wordt het papier door PostNL met elektrische voertuigen de stad ingereden. De organisaties krijgen zo een volledig CO2-neutraal product geleverd: van productie tot levering.

Met hun samenwerking spelen Canon en SimplyMile in op de wens van de gemeente Groningen om een duurzame invulling te geven aan de logistiek in de stad. Om hieraan te voldoen, maakt Canon gebruik van de SimplyMile voorraadlocatie in Groningen. Vanaf nu is ook het CO2-neutraal geproduceerde Canon Black Label Zero 75 en 80 grams papier hier op voorraad. Klanten met vestigingen in de stad Groningen die bij Canon een bestelling plaatsen, krijgen dit papier voortaan automatisch via SimplyMile emissievrij geleverd.Lees Meer
Leeg