Leeg

Facilicom gouden partner Week van het Werkgeluk 2019


In de week van 23 t/m 27 september 2019 vindt de tweede editie plaats van de Week van het Werkgeluk. Een initiatief dat uiteraard kan rekenen op steun van Facilicom Group, een mensenbedrijf dat vol inzet op werkgeluk. Als gouden partner van de Week van het Werkgeluk, besteedt Facilicom in deze week extra veel aandacht aan werkgeluk.    

Omdat we veel tijd doorbrengen op ons werk, wordt het belang van werkgeluk steeds groter en besteden steeds meer werkgevers aandacht aan het geluk van hun medewerkers. De Week van het Werkgeluk is in het leven geroepen om organisaties en mensen die werkgeluk belangrijk vinden aan elkaar te verbinden. Om werkgeluk overal op de agenda te zetten, is de Week van het Werkgeluk een evenement dat gedragen wordt door verschillende partijen die kleinschalige evenementen opzetten door het hele land. De Week van het Werkgeluk wordt officieel geopend tijdens een unconference op 23 september 2019 in Amsterdam. Een congres waaraan deelnemers actief deelnemen en onderling ideeën, kennis en ervaring uitwisselen.Werkgeluk werkt aanstekelijk
Het belang van werkgeluk is inmiddels onomstotelijk bewezen. Facilicom Group besteedt al ruim vijftig jaar aandacht aan het welzijn en de tevredenheid van haar werknemers, een logische focus voor het facilitaire familiebedrijf. “Het werkgeluk van onze medewerkers heeft een positieve invloed op de medewerkers van onze opdrachtgevers”, zegt Geert van de Laar, CEO Facilicom Group. “Vandaar ook onze slogan ‘Happy people make happy people’. Werkgeluk werkt aanstekelijk.” Facilicom Group is dan ook gouden partner van de Week van het Werkgeluk.

Extra aandacht voor werkgeluk
Tijdens de Week van het Werkgeluk van 23 t/m 27 september 2019 besteedt Facilicom extra aandacht aan het werkgeluk van haar mensen. Met een dagelijkse nieuwsbrief, video’s, acties met collega’s, een webinar en updates over werkgeluk, krijgt het onderwerp een extra boost. Maar ook op de lange termijn is er binnen Facilicom aandacht voor werkgeluk als vast onderdeel van het HR-beleid. Van de Laar: “Het werken aan werkgeluk zit in ons DNA. Ons werk draagt bij aan het werkgeluk van anderen: schoonmakers die met een grote glimlach het kantoor schoonmaken of een gastvrouw die bezoekers hartelijk ontvangt, zijn hiervan tastbare voorbeelden die ondersteund worden door wetenschappelijk onderzoek. Wij willen op onze beurt dat onze mensen zich verbonden voelen met Facilicom en geven hen de ruimte en vrijheid om zich te ontwikkelen.”


Lees Meer
Leeg